Det goda hatet mot Trump

Jag blir illa berörd att det ”goda” hatet media dagligen uttrycker mot Trump, innan han fått en chans att regera. Samma media som i sin självgodhet ”fördömer allt politiskt hat”.

Man har underskattat honom hela vägen, från primärvalskampanjen till Vita huset. Är det inte lite pinsamt att sen kanske tvingas konstatera att han faktiskt gör ett väldigt bra jobb? Vore det inte finurligt att vänta lite med att totalt döma ut honom,  tills han agerat som president ett tag – att döma med facit i hand?

Sen har vi enskilda politiker och kändisar som tappar kontrollen helt. En socialdemokratisk politiker uppmanade till mord av Trump. Samtidigt som Madonna talar om ”kärleksrevolution” vill hon spränga Vita huset. Carolina Gynning applåderade Madonnas önskan. Saturday night live stjärnan Katie Rich förutspår att Trumps yngste son Barron blir massmördare (”Homeschool shooter”), en annan att han blir våldtäktsman o s v. Rosie McDonnel kallade Barron ”autistisk”.

Mobbningen av Trump gör mig rädd och äcklad.

,,,,

Politiska motståndare löpte amok under presidentinvigningen. Vansinnet speglar tyvärr nivån på hatet. Beteendet kastar även en skugga över den kandidat hatarna ville se vid makten. Inte smickrande att gillas av såna människor.

För egen del hoppas jag innerligt att Trump gör ett bra jobb, för det skulle det gynna nationalismen i Sverige och övriga Europa. Å andra sidan, om han misslyckas kapitalt skulle vi drabbas. Men han verkar ha lyckats med det mesta han företagit sig. Låt oss hoppas för världen, att det fortsätter.

Jo han har uttryckt sig illa, men gör han ett fint jobb så lär det bli förlåtet.

Följ, gilla, dela:

  • Share

Kommentera