Gary Aelius intervjuas av Mitt Sundbyberg

Curt Wahlund alias Sieur Athos

Curt Wahlund (bilden) driver sen 2010 nättidningen Mitt Sundbyberg. Han är dessutom klubbredaktör för Sundbybergs jazzklubb. I söndags fick jag äran att som politiker för första gången intervjuas av denne gentleman. Vi träffades i relativt nyöppnade men väldigt mysiga Princesskonditoriet på Sturegatan i centrala Sundbyberg, samma gata där Curt själv bor. Visste jag inte bättre, kunde jag lätt förledas att tro att det var ett anrikt café från 40-talet. Mycket charmigt!

Syftet med mötet var en intervju i hans tidning. Han har redan intervjuat ett antal gruppledare i Sundbyberg. Nu var det min tur. Vi pratade igenom en massa politikrelaterade ämnen hela vägen från USA till Sundbyberg. Jag märkte snabbt att han var särskilt initierad i ekonomiska frågor och mycket riktigt visade han sig vara Civilekonom. Precis som jag själv har Curt åsikter om det mesta, som han gärna bjuder på. Så tiden flög iväg.

Det märks att Curt inte är någon duvunge när det gäller journalistik. Han har en förmåga att skriva engagerat, initierat och intresseväckande. Han jobbar mycket professionellt, försäkrar sig om att allt är rätt uppfattat,  om man är nöjd med upplägget etc. Han kommunicerar på bästa sätt.

Här har ni intervjun.  http://www.mittsundbyberg.se/politik/samtal-g-aelius-35470751

Följ, gilla, dela:

  • Share

Kommentera