Mattias Karlsson (SD) tackar Trump

Naturligtvis har Trump rätt om Sverige. Det vet alla som följer nyheterna. Idag såg jag Mattias Karlsson bekräfta den bilden och han tackar även Trump för att lyfta problemet.

I Sverige kan vi verkligen tala om att ”fake news” länge har präglat bilden av invandringen. En falsk bild som under många år fört väljarna bakom ljuset. Nu håller bilden på att krackelera. På senare tid har t o m regeringen tvingats erkänna problemen och stramat åt asylinvandringen rejält. Ändå läcker Sverige som ett såll.

Nu hoppas jag att amerikansk media fördjupar sig i våra problem. Nämn gärna den enorma bostadsbristen, sjukvårdskrisen, skolan i fritt fall, socialarbetarna som flyr en krisande socialtjänst osv.

Att acceptera ”flyktingar” som redan passerat ett antal säkra länder, ofta utan pass är bara bedrövligt. Vi vet inte vilka dom är, hur gamla dom är eller varifrån dom kommer. ”Syrier” som inte kan tala arabiska o s v. Asylsvindleriet är satt i system och staten har tagit på sig bevisbördan, när denna istället borde ligga på ”flyktingarna”. Ett giltigt pass skulle lösa många problem. Men det är tydligen för mycket begärt.

 

Följ, gilla, dela:

  • Share

Kommentera