Varför? Moderaterna minskar – SD och Centern ökar

Resultatet från nya väljarbarometern från Demoskop och Expressen. Foto: EXPRESSEN

Massinvandringen är en katastrof för landet – för välfärdsstaten. Till fullständigt vanvettiga kostnader lockar vi hit relativt privilegierade människor, ofta utan asylskäl och pass. Kommer man från ett land som Syrien behåller man sitt pass. Ingen skall försöka lura i mig något annat. Övriga tenderar att ”förlora” passen. Varför vräka pengar över folk utan asylskäl? Det är inte förnuftigt någonstans! Därför går Sverigedemokraterna lysande. SD har nu gått om Moderaterna och intagit andraplatsen.

Under Reinfeldts tid var Moderaterna ett parti även för massinvandringsförespråkarna. Inte nu längre, så helt naturligt lämnar dom partiet. Miljöpartiet har gjort allt fel! Man sålde sin själ (miljön och massinvandringen) för platser i regeringen. Islamistkopplingarna gav också ett väljartapp. Man har framstått som korrupta, omdömeslösa, inkompetenta, naiva och ansvarslösa. Centern har sugit upp besvikna invandringsförespråkare och även miljövänner.

SD är enda partiet med full trovärdighet i invandringsfrågan. Sen partiet bildades har man aldrig sviktat på denna punkt. Annars hade man gått samma öde till mötes som M och Mp och skadan hade aldrig kunnat repareras. SD har haft stadig kurs, oavsett alla stormar! Sånt inger förtroende! Däremot kan väljarna omöjligt veta var dom har Moderaterna. Gammelmoderaterna hade en restriktiv invandringspolitik, Reinfeldt var en omdömeslös och ansvarslös extremist. Batra försöker styra skutan rätt igen. Att ständigt ändra åsikt i grundläggande frågor har dock skadat förtroendet. Det tar tid att bygga upp förtroendet igen, men måste göras med en stadig kurs mot rätt mål.

Enda sättet att skapa verklig trovärdighet är att hålla fast vid ett vinnande koncept, som SD. Tidningsrubriker om ”no-go zoner”, dagliga mord och beskjutningar i ”mångkulturella” områden talar ett tydligt språk. Sjukvården går på knäna med enorm brist på sjuksköterskor och undersköterskor. Lärare, socialsekreterare och polis räcker inte till. Enorm asylinvandring trots otillräckliga resurser. Pengar, personal, bostäder och andra resurser saknas. Resultatet blir nedskärningar av välfärden och ett dysfunktionellt samhälle. I framtiden väntar även kraftiga skattehöjningar. Hur tänker man? Ansvarslösa politiker ha skapat en fullständig ohållbar situation!

Att likväl förespråka fortsatt en stor asylinvandring är uttryck för ansvarslöshet eller en fundamental brist på insikt. En kraftigt åtstramad asylinvandring vinner förstås i längden. Det kommer dock alltid att finnas väljare som struntar i svensk välfärd och t.o.m. vill skada landet. Den kärnan blir vi aldrig av med, men en stor del av de övriga lär kasta in handduken och ta ansvar för landet.

Följ, gilla, dela:

  • Share

Kommentera